_.

written in these walls are the stories that i can't explain ._.

Saturday, 22 June 2013

I just want long lasting relationship .







Aku suka tengok kau. Kau comel dan senyum kau memang buat aku gila bayang. Sejak aku kenal kau, aku rasa kaulah insan yang sempurna yang pernah aku kenal (selain mak ayah akula). Tapi, . Kau tahu tak, yang aku tetap senyum walaupon... ntah lh, Dan perasaan dalam hati aku ni, mungkin kau takkan nampak. 
Kau tahu tak, yang aku hari-hari tengok kau klau tak jmpe depan2 pon, aku tngok gambar kau kat twitter pon jadilahh, dan ambil kisah apa yang kau telah buat dan ape yang bakal kau buat.(walaupun sekadar dalam twitter). Aku selalu tengok, ramai lelaki bertenggek kat twitter kau. Dan memuji-muji kau. Ya, memuji-muji si jantung hati aku. Siapa? Kau boleh tanya aku lagi.. Kau lah!
Kalau aku ada peluang untuk tengok kau depan-depan, aku akan rasa excited habis.(tapi ada ke?)hahaha :p, Aku bukan nak goda kau, cuma aku nak kau selesa dengan aku. Sekurang-kurangnya, keadaan aku akan membuatkan sekeliling kita selesa. 
Kau tahu, kenapa aku selalu senyum bila aku pandang kau? Ya, aku selalu senyum walaupun kau tak pandang aku.Tapi kau diam tanpa berkata apa-apa. Aku pandang kau, sebab kau comel. Sangat comel. Aku senang bila tengok muka kau. Tapi aku sedih bila tengok muka kau yang letih, pucat ,sentap dll. Mahu je aku tanya kau terus depan-depan. "Sayangg, u kenapa? Stress ke?". Tapi, aku tak buat semua tu. Aku takut silap langkah. Silap masa dan cara. ,, Alahai ,, 





TAPI AKU SAYANG KAU LAHH, Kau mesti tak tahukan? Sebab kau tak rasa. 
Damn! Itulah yang selalu aku kena. Kenapa? Why?  Aku sendiri tak tahu. 
Aku hanya ada sepasang mata, dan sekeping hati yang selalu akan ada nama kau. Mungkin satu hari nanti  kau jmpe  orang lain yg lebih baik dari aku,tapi nama kau tetap ada dlm hati aku. Sebagai sejarah hidup aku yang indah. Sebab..

"Aku sayang kaulah " 















Sunday, 28 April 2013

"A DATE WITH SCIENCE"

hyee .. 27/04/2013 hari sabtu  en , i ada pegi seminar "A DATE WITH SCIENCE" #PTSG ,siap smbut BefDay lagi ,waktu balik kita org ada lh photoshoot sekejap ~  btw i en en yg pkai kemeja baju purple seluar pun purple aww :) .. <3 " https://twitter.com/afellaa

























hah apa macam  , comel tak budak baju purple tuh , hahhha xD ok lh byee <3

Hi ,

Hi , i baru buat blog, tak tahu nak post apa lagi. Thanks sebab stalk i punya blog. Iloveyou so much :3 . The end HAHA